TEL: 09 251 85 95

Trend: Colourful hair

trends kleurrijk haar

Als je op het internet de haarkleurtrends voor 2017 opzoekt, dan krijg je letterlijk een kleurrijke foto. Dus geen klassiek bruin of een hip blond deze keer, maar echte kleuren en schakeringen! Vandaar dat we besloten om er een blog over te schrijven. Want kleur vind je overal: in je kleren, in je make-up, op je schoenen. Dus waarom ook niet in je haar?

Een kleurenspel of één geheel

Er zijn drie mogelijkheden. In de eerste plaats kan je ervoor opteren om je haar helemaal één kleur te geven. Daarnaast kan je werken met meerdere kleuren, in highlights, kleurschakeringen naast elkaar, op de lengtes of de punten. Hou je het liever wat subtieler, dan kies je voor enkele, haast verborgen, gekleurde lokken onderaan je haar.

Welke kleur past het beste bij jou?

In de eerste plaats is dat iets wat je best met je kapper overlegt, want het moet passen bij je gelaatstint en je persoonlijkheid. In functie van je wensen, passen we de intensiteit van een kleur aan. Niet alleen kan je kiezen tussen een hele reeks kleuren, je kan ook gaan voor een felle versie van de kleur enerzijds of pastel anderzijds. Kies je voor meerdere kleuren, dan moeten die kleuren ook nog eens een goede match zijn.

Kleuren maken je uniek

We moeten toegeven, het is niet iedereen gegund. Je moet ervoor openstaan en je moet wat avontuurlijk aangelegd zijn. Maar als je ervoor gaat, dan maakt het je uniek! Heb je graag de regenboog in je haar of ga je voor de zeemeermin-look, the sky is the limit! Heb je het graag iets discreter, maar ga je toch voor een kleurtje, dan kan je opteren voor een subtiele balayage bijvoorbeeld. Opvallen is gegarandeerd!

Professioneel

Wat je ook doet, ga niet experimenteren en laat het doen door een professional. Kleuren mengen kan gevaarlijk worden als je niet goed weet wat je doet. Ook bij Picas geven je graag het nodige advies en zorgen we ervoor dat je gekleurde haar je er fantastisch doet uitzien! Wij werken met het kwaliteitsgamma van L’Oréal. Een kleur kan zodanig gepersonaliseerd worden met basiskleuren, dat we samen de perfecte look voor jou creëren.

Durf jij ervoor te gaan of heb je vragen hierover? Hou ons tegen voor een babbeltje!

Wim, Pamela en Alicia

Foto’s: L’Oréal

Voor uw gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies.