TEL: 09 251 85 95

Shades of grey

Grijs-haar-2

We kunnen er niet meer omheen, de grey trend is al een tijdje ingezet. Nog voor de Corona pandemie was dit al zo en het heeft het effect alleen maar verstrekt. Maar, wat is dat nu de grey trend?

Kan ik mijn haar gewoon laten uitgroeien en hoef ik dat enkel zo te laten. Natuurlijk niet, vooraleerst hoef je te weten dat  grijs haar eigenlijk doorzichtig is, neem één afzonderlijk haartje en het wordt al duidelijk, door de massa en reflectie van het licht krijg je die grijze weerschijn. Ter vergelijking: Een besneeuwd landschap zal voor iedereen wit zijn, maar neem één enkel sneeuwvlokje en merk dat dit niet het geval is, licht doet daar zijn werk.

Wat kunnen we zelf doen om onze haar die intense, lichte of zilveren schijn te geven? De makkelijkste manier is  een shampoo voor grijs haar te gebruiken, deze is paars van kleur wat ervoor zorgt dat de kleine kleurstofmoleculen zich hechten langs het haar, hoe meer deze gebruikt wordt hoe sterker het effect, tevens zorgt dit er ook voor dat in geval van een geelachtige weerschijn een neutraliserende werking heeft.

Wil je een echte grijze en duurzame look, dan kunnen we kiezen uit een pallet van 9 verschillende in ons assortiment, van licht naar donkerder grijs. In combo met de grijshampoo zal je versteld staan van het resultaat.

Voor uw gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies.