TEL: 09 251 85 95

Ons manifest voor 2017

manifest 2017

Nu alle pakjes onder de kerstboom uitgedeeld zijn, is het aan ons om jou, onze klant, te bedanken. Een welgemeende dankjewel voor je trouw, voor je aanwezigheid en voor je positieve reacties tijdens het voorbije jaar.

2017 wordt dankzij jou vol enthousiasme ingezet! Mogen wij je ook in het nieuwe jaar warm ontvangen en een correcte service bieden. We blijven streven naar de perfecte haarverzorging die past bij je uiterlijk, uitstraling en levensstijl. Ook dit jaar zullen we ons bijscholen om de nieuwste trends te kennen en je persoonlijke look te versterken. We gaan nog steeds verder als professioneel en enthousiast team waar je alles kan aan vragen. We blijven een plek waar je je kan laten verwennen en waar je je thuis voelt.

Meer nog, in 2017 maken we je mooier dan ooit. Laat je inspireren door de tips die eraan komen op onze website of facebookpagina:  trends, nieuwe verzorgingsproducten, eigentijdse kleuren en stijlvolle kapsels. De start van een nieuw hoofdstuk!

Tot slot nog onze persoonlijke wensen:

“Geniet van elkaar, leef, voel je goed in je vel, wees trots op jezelf!”

Het Picas team
Wim, Pamela en Alicia.

PS: Gedurende de hele maand januari bieden wij jullie een hapje en een drankje bij elke kappersbeurt om het jaar goed in te zetten. Santé!

Voor uw gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies.